ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ναν: «Έκανα τόσα ντράιβ και σούταρα μόλις δύο βολές είναι τρελό, ο Χουάντσο μας ανεβάζει επίπεδο»

Ο Κέντρικ Ναν πέταξε και πάλι τα... βέλη του για τα σφυρίγματα που δεν παίρνει στις επαφές μέσα στο «ζωγραφιστό», ενώ αποθέωσε και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ για την απόδοσή του στη νίκη επί της Φενέρ.

Ναν: «Έκανα τόσα ντράιβ και σούταρα μόλις δύο βολές είναι τρελό, ο Χουάντσο μας ανεβάζει επίπεδο»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Amerikanos24:

Για την εμφάνιση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε: «Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς. Νωρίτερα στη σεζόν στην έδρα της Φενέρμπαχτσε ηττηθήκαμε, όταν εγώ δεν ήμουν στην ομάδα και ο Αταμάν μας το υπενθύμισε πριν το σημερινό ματς. Το πήραμε ζεστά το ματς και απόψε ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς».

Για την δική του επίδοση στο σκοράρισμα: «Ήταν ένα σημείο έμφασης. Eίδατε όλα αυτά τα ντράιβ και σούταρα μόνο μια φορά από την γραμμή των βολών, είχα τρεις βολές μαζί με την τεχνική ποινή και είδατε την επίδοση στο σκοράρισμα από το «ζωγραφιστό» είναι τρελό όλο αυτό».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.833 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την απόδοση του Χουάντσο: «Ειλικρινά μας πηγαίνει σε άλλο επίπεδο. Προπονείται σκληρά όλη την εβδομάδα, ήταν επιθετικός και ήξερα ότι θα κάνει ένα μεγάλο ματς».

Για το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος: «Ανυπομονούμε για αυτό. Θα είναι το πρώτο μου, όλοι μιλάνε για αυτό και πόσο μεγάλο επίτευγμα θα είναι, οπότε θα είμαι έτοιμος για αυτά τα ματς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.