ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παυλοπούλου: «Στόχος μας το Κύπελλο και η προσέλκυση νέων παιδιών στον αθλητισμό»

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου των γυναικών μαζί με τον ανδρών.

Παυλοπούλου: «Στόχος μας το Κύπελλο και η προσέλκυση νέων παιδιών στον αθλητισμό»

Στόχος της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού είναι να κατακτήσει το Κύπελλο, όπως τόνισε η Πηνελόπη Παυλοπούλου στη συνέντευξη Τύπου. Οι «πράσινες» αντιμετωπίζουν στον τελικό τις Εσπερίδες, με την Παυλοπούλου να στέκεται στο γεγονός ότι το ματς θα γίνει πριν τον τελικό των ανδρών, δίνοντας έξτρα προβολή στο γυναικείο μπάσκετ.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ με τόσους καταξιωμένους προπονητές και παίκτες. Ευχαριστούμε την ΕΟΚ για την ενέργεια να γίνουν μαζί οι τελικοί. Έχουμε ανάγκη την προβολή, είναι βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση και θα «κλέψουμε» κόσμο από τον τελικό των Ανδρών.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.773 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο ως Παναθηναϊκός όπως πέρσι και να προσελκύσουμε νέα κορίτσια και παιδιά στον χώρο του αθλητισμού και ελπίζω να τα εμπνεύσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.