ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ναν: «Δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου οπαδούς σαν του Παναθηναϊκού – Λατρεύω να παίζω για αυτούς»

Ο Αμερικάνος άσος των «πράσινων» μιλάει για τη ζωή στην Ελλάδα, φτιάχνει τη δική του Dream Team και απαντά σε αθλητικά και όχι μόνο διλήμματα

Ναν: «Δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου οπαδούς σαν του Παναθηναϊκού - Λατρεύω να παίζω για αυτούς»

Οι εφετινές βραδιές του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ έχουν ταυτιστεί με το υπέροχο αθλητικό κλίμα, αλλά και το εντυπωσιακό θέαμα που προσφέρουν οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν.

Ο Κέντρικ Ναν αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες των «πράσινων» και μίλησε στο ΟΠΑΠ Game Time για το OΠΑΠ Final 8 που ξεκινάει την Πέμπτη στο Ηράκλειο και στο οποίο θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Αμερικανός άσος αποκαλύπτει την προπόνηση που κάνει για να διατηρεί το 100% από τη γραμμή των ελεύθερων βολών και «χτυπάει ξύλο», στέκεται ιδιαίτερα στον κόσμο του Παναθηναϊκού και την θετική του επιρροή στην εφετινή προσπάθεια, δημιουργεί τη δική του Dream Team, εκμυστηρεύεται τι του αρέσει περισσότερο από όλα στην Ελλάδα, ενώ απαντάει και στο χιουμοριστικό δίλημμα για το αν είναι δυσκολότερο να μαρκάρεις τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ή να οδηγείς στην Αθήνα.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 44.296 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε όσα είπε ο Κέντρικ Ναν εδώ:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.