ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αίτημα αναβολής από τον Ολυμπιακό του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Η ανακοίνωση της Super League.

Αίτημα αναβολής από τον Ολυμπιακό του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ.

Ανακοινώνεται ότι αύριο Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024, στις 15:45, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης έχει ως ακολούθως:

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 4.078 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

– Από 13/2/2024 αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί αναβολής του αγώνα «ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός», που έχει οριστεί για την 18/2/2024 (ώρα 20.30), εκ νέου ορισμός αυτού και τυχόν συνεπαγόμενες αλλαγές στον ορισμό αγώνων των επόμενων αγωνιστικών της κανονικής περιόδου (24η, 25η και 26η αγωνιστική) και στο ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα πρωταθλήματος Super League 1 ανδρών.

Σημειώνεται ότι η ως άνω συνεδρίαση συγκαλείται με εφαρμογή της προθεσμίας σύγκλησης 24 ωρών, κατά το άρθρο 20 παρ. 1 του καταστατικού του Συνεταιρισμού, λόγω εξαιρετικά επείγουσας περίπτωσης, καθώς το ως άνω ζήτημα αφορά, μεταξύ άλλων, τον επικείμενο αγώνα «ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός» που έχει οριστεί για την Κυριακή 18/2/2024.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.