ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κόντρα στην ΑΕΚ για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει απόψε την ΑΕΚ (18:00) στη φάση των προημιτελικών του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κόντρα στην ΑΕΚ για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Να πατήσει την ΑΕΚ και να πάει… ημιτελικά!

Ο Παναθηναϊκός, τέσσερις ημέρες μετά τη νίκη του στα Λιόσια, αντιμετωπίζει ξανά την ΑΕΚ, αυτή τη φορά για τα προημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου μπάσκετ.

Οι “πράσινοι” είναι πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στην τριτη θέση στη Euroleague και έχουν μεγάλο κίνητρο να συνεχίσουν με εκκωφαντικό τρόπο τις υποχρεώσεις τους και στον τρίτο θεσμό που συμμετέχουν.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 28.138 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, αρχικά, πηγαίνει στην Κρήτη με μοναδικό στόχο τον τίτλο. Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχασε τις δύο τελευταίες σεζόν τα εγχώρια «σκήπτρα» από τον Ολυμπιακό, φέτος όμως δείχνει ανανεωμένος και έχει ήδη κάνει πολλά βήματα προόδου, τα οποία επιθυμεί τώρα να μετουσιώσει και σε έναν τίτλο που θα σημάνει την οριστική επιστροφή του.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά των δύο ομάδων, για τους «πράσινους» το μοναδικό ερωτηματικό είναι ο Κώστας Σλούκας. Ο Έλληνας γκαρντ ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή, όμως απουσίασε από τα δύο προηγούμενα ματς της ομάδας με Φενέρ και AEK Betsson, λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό στον προσαγωγό. Πάντως προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη και θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Φυσικά, ο Εργκίν Αταμάν θα χρειαστεί να κόψει κι έναν από τους 7 ξένους της ομάδας για την αναμέτρηση, με πιθανότερο τον Μπαλτσερόφσκι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.