ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Γιος πασίγνωστου λαϊκού τραγουδιστή στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας (vid)

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ολοκλήρωση των ευρωψηφοδελτίων των κομμάτων, με τα πρώτα ονόματα υποψηφίων ευρωβουλευτών να έχουν ήδη εμφανιστεί στη δημοσιότητα.

Γιος πασίγνωστου λαϊκού τραγουδιστή στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας (vid)

Στο κυβερνών κόμμα, φαίνεται πως γίνεται προσπάθεια να ενισχυθεί το λαϊκό προφίλ της ΝΔ, με συγκεκριμένους υποψήφιους που έχουν “άκρες” σε συντηρητικά κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας.

Έτσι, ένα από τα σενάρια που ακούγονται είναι η κάθοδος του οδοντιάτρου Μίλτου Μητσιά, γιου του Μανώλη Μητσιά, με το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Όπως γράφει η στήλη “Θεωρείο” της Καθημερινής:

“Η Ν.Δ. είναι δεδομένο πως ενόψει των ευρωεκλογών θα επιχειρήσει να ενισχύσει το λαϊκό και παραδοσιακό προφίλ της με υποψηφίους που έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά.

Ρεπόρτερ του Euroleague TV: «Ο Μπαρτζώκας φώναζε στους διαιτητές στα αποδυτήρια»
Ρεπόρτερ του Euroleague TV: «Ο Μπαρτζώκας φώναζε στους διαιτητές στα αποδυτήρια» 1.058 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο πλαίσιο αυτό […] είναι πολύ πιθανό να είναι υποψήφιος ο οδοντίατρος Μίλτος Μητσιάς, γιος του γνωστού τραγουδιστή.

Ο Μητσιάς, μάλιστα, έχει πολλές επαφές με τον χώρο της Εκκλησίας και γενικότερα τη συντηρητική πτέρυγα, κάτι που σε συνδυασμό με το βαρύ όνομα που φέρει είναι χρήσιμο”.

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ

Όπως αναφέρει το Θεωρείο, και στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχουν καταλήξει σε βασικά ονόματα που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο.

Ο Γιώργος Τσίπρας είναι ένας εξ αυτών, μια και εκτός των άλλων δεν είναι και βουλευτής, άρα δεν δεσμεύεται να παραιτηθεί ώστε να διεκδικήσει τη μεταπήδησή του στην Ευρωβουλή. Το ίδιο ισχύει και για τη Δώρα Αυγέρη, που επίσης είναι πολύ πιθανό να είναι υποψήφια, ενώ προς την ίδια κατεύθυνση κινείται και η Θεοδώρα Τζάκρη.

Η διαφορά είναι πως η κ. Τζάκρη είναι βουλευτής και θα πρέπει να παραιτηθεί από το αξίωμά της ώστε να διεκδικήσει μία θέση στην Ευρωβουλή, κάτι που φαίνεται να είναι πιθανό.

Πηγή: thetoc.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.