ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το επικρατέστερο σενάριο: Τελικός στο ΟΑΚΑ με πάνω από 50.000 φιλάθλους

Το ΟΑΚΑ ανοίγει ξανά και συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου.

Το επικρατέστερο σενάριο: Τελικός στο ΟΑΚΑ με πάνω από 50.000 φιλάθλους

Το ΟΑΚΑ ανοίγει ξανά και συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει θέση για το μεγάλο ματς, όπου θα διεκδικήσει το 20ο Κύπελλο της ιστορίας του. Μένει να μάθει τον αντίπαλό του που θα προκύψει από το ζευγάρι Άρης – Παναιτωλικός, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν το προβάδισμα μετά τη νίκη τους με σκορ 1-0.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι το ΟΑΚΑ ανοίγει ξανά και μπορεί να φιλοξενήσει τον τελικό, ο Παναθηναϊκός είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Πρόκειται για το μεγαλύτερο στάδιο της χώρας, μπορεί να φιλοξενήσει πολύ κόσμο (Ολα δείχνουν για 50.000 εισιτήρια και 5.000 προσκλήσεις) και φυσικά είναι το πιο ασφαλές περιβάλλον για τέτοιου τύπου παιχνίδια με πολλούς φιλάθλους και από τις δυο πλευρές.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.037 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Άρης με σημερινή του διαρροή τονίζει ότι προηγείται ο ημιτελικός του Κυπέλλου και όταν θα έρθει η ωρα θα δει τα πάντα για τον τελικό και το ενδεχόμενο του ΟΑΚΑ. Και καλά κάνει και το αναφέρει αυτό, έχοντας μπροστά του ένα σημαντικό ματς. Ωστόσο, και οι Θεσσαλονικείς βλέπουν θετικά ένα τέτοιο σενάριο. Άλλωστε, είναι πολύ πιο καλό να δουμε έναν τελικό με πολύ κόσμο στο ΟΑΚΑ, παρά σε άδειες κερκίδες στο Πανθεσσαλικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.