ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Χωρίς Αράο κόντρα στον ΟΦΗ!

Τις υπηρεσίες του Γουίλιαν Αράο θα στερηθεί την Κυριακή 3/3 ο Παναθηναϊκός στο ματς της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο!

Παναθηναϊκός: Χωρίς Αράο κόντρα στον ΟΦΗ!

Χάνει Αράο ο Παναθηναϊκός!

Το τριφύλλι θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ την Κυριακή (3/3) στο Ηράκλειο τον ΟΦΗ για την 26η αγωνιστική της Stoiximan Super League με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά κορυφής.

Ωστόσο ο Φατίχ Τερίμ δεν θα έχει στη διάθεση του και τον Γουίλιαν Αράο. Ο Βραζιλιάνος συμπλήρωσε κάρτες στο χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.591 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Τερίμ δεν ξεκίνησε τον Βραζιλιάνο, αλλά λίγα λεπτά μετά την είσοδο στο γήπεδο της Λεωφόρου, αντίκρισε την κίτρινη κάρτα και, λόγω των κανονισμών, θα εκτίσει την ποινή του στο αμέσως επόμενο ματς του «τριφυλλιού».

Από εκεί και πέρα, είναι πιθανή η επιστροφή του Τζούρισιτς για τους «πράσινους» στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.