ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Tερίμ: «Αν οι διαιτητές δεν μας επιτρέπουν να παίξουμε το παιχνίδι μας, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα»

Οι δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ μετά το 2-2 με τον ΟΦΗ.

Tερίμ: «Αν οι διαιτητές δεν μας επιτρέπουν να παίξουμε το παιχνίδι μας, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα»

O Φατίχ Τερίμ μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ στάθηκε στις λίγες ευκαιρίες που είχε το τριφύλλι για να σκοράρει, αλλά και στις συνεχείς διακοπές του ματς από τα σφυρίγματα και τις υποδείξεις των διαιτητών.

Αναλυτικά:

«Δεν βρήκαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε!

Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τους διαιτητές, αλλά σήμερα δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε. Θέλω να μάθω πολύ τον καθαρό αγωνιστικό χρόνο. Το παιχνίδι είχε πολλές καθυστερήσεις. Στα άουτ, στις αλλαγές, ακόμα και στο πέναλτι. Εμείς θέλουμε να παίζουμε και να είμαστε στον ρυθμό του παιχνιδιού, τώρα αν δεν γίνεται δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.»

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.521 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.