ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανοικτό να αλλάξει ημερομηνία ο τελικός Κυπέλλου

Πολύ πιθανό μοιάζει πλέον ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος να μετατεθεί για τις 25 Μαϊού.

Ανοικτό να αλλάξει ημερομηνία ο τελικός Κυπέλλου

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5», ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, είναι σε ανοικτή επικοινωνία με τον πρόεδρο της Λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου, καθώς οι ημερομηνίες είναι πιεσμένες και η χρονιά πρέπει να κλείσει στις 30 του Μαϊου. Ωστόσο, η «καραμπόλα» λόγω Εθνικής, δεδομένα θα φέρει και αλλαγές.

Όπως μεταδόθηκε, λοιπόν, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μπορεί να μετακινηθεί κατά μία εβδομάδα και να διεξαχθεί αντί για τις 18 στις 25 Μαΐου. Παράλληλα, η τελευταία αγωνιστική των playoffs αντί για 12 θα μεταφερθεί στις 19 του ίδιου μήνα. Αυτά θα συζητηθούν και πιθανώς να αποφασιστούν στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.