ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπαράζ δημοσιευμάτων στην Τουρκία για Τερίμ

Αρκετά τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για τον Φατίχ Τερίμ.

Μπαράζ δημοσιευμάτων στην Τουρκία για Τερίμ

Η αναφορά του Φατίχ Τερίμ στην διαιτησία για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ σχολιάστηκε έντονα στη γείτονα χώρα.

Οι δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ για την διαιτιησία, έγιναν ιδιαίτερη αναφορά σε πολλές αθλητικές ιστοσελίδες στην Τουρκία. Συγκεκριμένα, η «sabah.com.tr» αναφέρει χαρακτηριστικά στον τίτλο της ότι «ο Φατίχ Τερίμ βίωσε σοκ στην Ελλάδα ! Επαναστάτησε για το VAR…».

Από την άλλη, η «yenisafak.com» στέκεται στην ατάκα του Τούρκου προπονητή των «πρασίνων» για την διαιτησία και συγκεκριμένα στη δήλωση του Τερίμ: «Στο βόλεϊ έχω δει αυτό που έγινε στο τέλος, λίγες οι καθυστερήσεις».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.