ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ανέβασε «στροφές» ο Χουάνκαρ ενόψει Ολυμπιακού

Με τον Χουάνκαρ να ανεβάζει στροφές ενόψει της πρεμιέρας ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το Κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Ανέβασε «στροφές» ο Χουάνκαρ ενόψει Ολυμπιακού

Επιστροφή στο Κορωπί για τον Παναθηναϊκό και αρχή της προετοιμασίας ενόψει Ολυμπιακού.

Οι πράσινοι μετά το διήμερο ρεπό από τον Φατίχ Τερίμ, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το Κυριακάτικο ντέρμπι του Φαλήρου κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο.

Οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού προπονήθηκαν στην κυκλοφορία της μπάλας και στο παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Τα θετικά νέα είναι ότι ο Χουάνκαρ έβγαλε μέρος της προπόνησης, με τον Σένκεφελντ να κάνει πρόγραμμα στο γυμναστήριο, τον Βέρμπιτς να ακολουθεί ατομικό και τον Γέντβαϊ θεραπεία.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο παιχνίδι των play offs με αντίπαλο τον ΟΣΦΠ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Μέρος του προγράμματος της ομάδας ακολούθησε ο Χουάνκαρ, ατομικό ο Βέρμπιτς, γυμναστήριο έκανε ο Σένκεφελντ, θεραπεία ο Γεντβάι και το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.