ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νίκη κόντρα στην Βιλερμπάν για να διατηρήσει το… πλεονέκτημα

O Παναθηναϊκός υποδέχεται στο γεμάτο ΟΑΚΑ την Βιλερμπάν (8/3, 21:15) για την 28η αγωνιστική της Euroleague με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να θέλει τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά πλεονεκτήματος.

Νίκη κόντρα στην Βιλερμπάν για να διατηρήσει το… πλεονέκτημα

Οι «πράσινοι» μετά τη σπουδαία νίκη τους στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ, επιστρέφουν στην έδρα τους, στοχεύοντας να δώσουν συνέχεια στις νίκες. Άλλωστε για να κεφαλαιοποιήσει το μεγάλο διπλό της περασμένης αγωνιστικής, το «τριφύλλι» δεν πρέπει να κάνει κάποιο πισωγύρισμα, στην προσπάθεια που κάνει για να κατακτήσει μία από τις τέσσερις πρώτες θέσεις.

Ο Έργκιν Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Λούκα Βιλντόζα και Κώστα Αντετοκούνμπο. Στον αντίποδα ο Πιερίκ Πουπέ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πάρις Λι αλλά και του Μάικ Σκοτ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ιλία Μπελόσεβιτς, Τόμισλαβ Χόρντοφ και Ρόμπερτ Βικλίτσκι.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.122 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.