ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έξαλλη η Εύη Δρούτσα με στίχο στο «Ζάρι» της Σάττι: Δεν είναι μόνο ότι είναι κλοπή…

Την ενόχληση της Εύης Δρούτσα προκάλεσε στίχος του τραγουδιού «Zari», με το οποίο θα διαγωνιστεί η Ελλάδα στην 68η Eurovision, με τη γνωστή στιχουργό να κάνει λόγο για κλοπή και ντροπή.

Έξαλλη η Εύη Δρούτσα με στίχο στο «Ζάρι» της Σάττι: Δεν είναι μόνο ότι είναι κλοπή...

Την ενόχληση της Εύης Δρούτσα προκάλεσε στίχος του τραγουδιού «Zari», με το οποίο θα διαγωνιστεί η Ελλάδα στην 68η Eurovision, με τη γνωστή στιχουργό να κάνει λόγο για κλοπή και ντροπή.

Συγκεκριμένα, η Εύη Δρούτσα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και κλήθηκε να σχολιάσει την ελληνική συμμετοχή στη φετινή Eurovision, η οποία παρουσιάστηκε στο κοινό την Πέμπτη 7/3.

Η γνωστή στιχουργός εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της, κάνοντας λόγο για κλοπή στίχων, αναφερόμενη στο τραγούδι του Στέφανου Πιτσίνιαγκα με τίτλο «Δυνατά (τα τα τα)», το οποίο υπογράφει η ίδια. Παράλληλα, σημείωσε πως η εταιρεία της αναμένεται να αποφασίσει και αν θα κινηθεί νομικά.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.247 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: iefimerida.grΈξαλλη η Εύη Δρούτσα με στίχο στο «Ζάρι» της Σάττι: Δεν είναι μόνο ότι είναι κλοπή… – iefimerida.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.