ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι: Eκτός Χουάνκαρ και Βέρμπιτς!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι: Eκτός Χουάνκαρ και Βέρμπιτς!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Δεν τα κατάφεραν Σένκεφελντ και Χουάνκαρ, εκτός αποστολής οι Αϊτόρ και Βέρμπιτς.

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα των playoffs του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 39.132 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo, άσκηση κυκλοφορίας μπάλας, εξάσκηση στις στατικές φάσεις και ολοκληρώθηκε με ανάπτυξη παιχνιδιού. Ατομικό ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, θεραπεία ο Γεντβάι και ειδικό πρόγραμμα οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της αποστολής ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

Ο Βαγιαννίδης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα λόγω καρτών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.