ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Πήγαμε σε ένα… διαφορετικό ΜΟΥΣΕΙΟ για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και σας το παρουσιάζουμε!

Αν έχει κάποιος στο μυαλό του ένα... διαφορετικό μουσείο για τον Παναθηναϊκό, τότε θα το δει στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε σήμερα!

Πήγαμε σε ένα... διαφορετικό ΜΟΥΣΕΙΟ για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και σας το παρουσιάζουμε!

Αν έχει κάποιος στο μυαλό του ένα… διαφορετικό μουσείο για τον Παναθηναϊκό, τότε θα το δει στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε σήμερα!

Ο Διονύσης Δεσύλλας βρέθηκε στο σπίτι του φίλου του “τριφυλλιού” και συλλέκτη, Γιώργου Καλιτζή, ο οποίος έχει μετατρέψει το υπόγειό του σε έναν… καταπράσινο θησαυρό!

Σπάνιο αρχειακό υλικό, εφημερίδες, λάβαρα, φορεμένες φανέλες, κασκόλ, εισιτήρια από μεγάλους- και όχι μόνο- αγώνες, μικροπράγματα, βιβλία, λευκώματα, αναμνηστικά, μετάλλια, προγράμματα, φωτογραφίες, δελτία αθλητών, φιγούρες και ό, τι μπορείτε να φανταστείτε, θα το βρείτε σε αυτό τον υπέροχο καταπράσινο χώρο που έχει δημιουργήσει ο Γιώργος Καλιτζής στο σπίτι του έξω από το Ηράκλειο Κρήτης!

Δεν τους βλέπει καν: ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στατιστικά του Σλούκα στα δυο ματς με τη Μακάμπι!
Δεν τους βλέπει καν: ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στατιστικά του Σλούκα στα δυο ματς με τη Μακάμπι! 428 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρόκειται για μια συλλογή που σπάνια κανείς συναντά. Μιλάμε για κόπους ετών από τον κ. Καλιτζή, ο οποίος με μεράκι και ατελείωτη αγάπη για το “τριφύλλι” διατηρεί ζωντανό ένα μέρος της μεγάλης ιστορίας αυτού του τεράστιου Συλλόγου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.