ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Καλύτερη επιλογή για τον Μάικ Τζέιμς ο Παναθηναϊκός»

Ο Ερικ ΜακΚόλουμ υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR θα ήταν η καλύτερη επιλογή για τον Μάικ Τζέιμς για να συνεχίσει την καριέρα του.

«Καλύτερη επιλογή για τον Μάικ Τζέιμς ο Παναθηναϊκός»

«Δεν υπάρχει άλλο μέρος σαν το σπίτι. Ο Μάικ πρέπει να βρίσκεται στο δικό του. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός είναι το μέρος αυτό»… Ο Ερικ ΜακΚόλουμ με τα λόγια αυτά άρχισε να επιχειρηματολογεί γιατί ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR θα ήταν η ιδανικότερη επιλογή για τον Μάικ Τζέιμς για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο παλαίμαχος πια άσος μιλώντας στο Urbonus podcast υπογράμμισε ότι και οι πράσινοι χρειάζονται έναν παίκτη σαν τον Τζέιμς στην περίπτωση που τελικά ο Ναν δεν παραμείνει στην ομάδα τη νέα σεζόν, αλλά και ο Αμερικανός εάν θέλει να έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο τον οποίο θέλει και του λείπει.

«Δεν υπάρχει άλλο μέρος σαν το σπίτι. Ο Μάικ πρέπει να βρίσκεται στο δικό του. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός είναι το μέρος αυτο. Ο Ναν είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Ο Μάικ Τζέιμς μπορεί να είναι το τέλειο κομμάτι στο σύστημά τους. Θα έχει ελευθερία με βάση το παιχνίδι του. Έχουν έναν εξαιρετικό ψηλό, όπως τον Λεσόρ. Το πικ εν ρολ του με τον Λεσόρ είναι κάτι πολύ όμορφο να το βλέπεις.

Μπορεί να παίξει και χωρίς τη μπάλα και αυτό να τον βοηθήσει να σκοράρει περισσότερο, όταν θα παίζει στο 1 ο Σλούκας καο ο Γκραντ. Μου αρέσει η ευελιξία που έχουν σε αυτές τις θέσεις. Έχουν ανεβάσει το μπάτζετ, ψάχνουν σταρ και έχουν τη θέληση να επιστρέψουν σητν κορυφή. Ποιον καλύτερο παίκτη να πάρουν. Θέλω να τον δω κάπου που θα έχει ήδη εγκατασταθεί και όχι να φέρει την κουλτούρα νικητή στην ομάδα ή κάποιος που θα βοηθήσει την ομάδα να ανέβει», ανέφερε ο ΜακΚόλουμ και κατέληξε…

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.424 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο Παναθηναϊκός έχει το όνομα, την παράδοση, τον σεβασμό να φτάσει στη διαδρομή αυτή. Κάθε παίκτης θέλει να κερδίσει τίτλους, να πετύχει και να βγάζει λεφτά. Ο Παναθηναϊκός πληρώνει λεπτά και ο πρόεδρος θα μπορούσε να κάνει το καλύτερο. Ο Παναθηναϊκός θα ήταν καλύτερη επιλογή για να πάρει τον τίτλο και να φτάσει σε αυτή την επιτυχία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.