ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Θέλει να κρατήσει για χρόνια τον Ιωαννίδη

Ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να κρατήσει τον Φώτη Ιωαννίδη με νέα και... γενναία αναπροσαρμογή συμβολαίου, ενώ δεν συζητά το ενδεχόμενο της πώλησης του.

Παναθηναϊκός: Θέλει να κρατήσει για χρόνια τον Ιωαννίδη

Θέλει να «δέσει» για χρόνια τον Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός. Ο Έλληνας φορ έχει γίνει και πάλι το πρόσωπο των ημερών, λόγω της εμφάνισής του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου πέτυχε δύο γκολ, υπογράφοντας τον θρίαμβο απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Δεν είναι μόνο τα τέρματα που πέτυχε, αλλά και η συνολική εικόνα που είχε κόντρα στους «ερυθρόλευκους», δείχνοντας ότι έχει αφήσει για τα καλά πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και τον έβγαλε εκτός ρυθμού.

Στο τριφύλλι κλείνουν τα αυτιά τους στις σειρήνες από Γερμανία, στην οποία γράφτηκε ότι η Στουτγκάρδη έχει στη λίστα της τον Ιωαννίδη,  η οποία θέλει να προσφέρει 15 εκατ. ευρώ! Μια τέτοια προσφορά δεν πρόκειται καν να συζητηθεί, αφού για να φύγει ο Φώτης, θα πρέπει η πρόταση να είναι… εξωπραγματική!

Αφαλώς πολλά θα εξαρτηθούν και από τις προθέσεις του παίκτη, που λογικά κάποια στιγμή θα θελήσει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στο εξωτερικό.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.468 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το «τριφύλλι» φαίνεται ότι ετοιμάζει νέα αναπροσαρμογή συμβολαίου στον Ιωαννίδη, ώστε να ανταμείψει τον παίκτη για τον πρόοδό του. Ασφαλώς και οι «πράσινοι» θέλουν να θωρακίσουν και την επένδυσή τους, έχοντας σκοπό να κρατήσουν τον παίκτη για χρόνια στην ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.