ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Φιλική… πεντάρα κόντρα στη δεύτερη ομάδα στο Κορωπί

Σε φιλικό «οικογενειακού» χαρακτήρα στο Κορωπί η πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού νίκησε 5-0 τη δεύτερη. Απουσίασαν οι διεθνείς, επιστροφή την Τρίτη στις προπονήσεις για τους «πράσινους».

Παναθηναϊκός: Φιλική... πεντάρα κόντρα στη δεύτερη ομάδα στο Κορωπί

Οικογενειακό διπλό και τώρα… ξεκούραση στον Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης (14/3) την τελευταία τους προπόνηση μέχρι την Τρίτη όταν και θα επιστρέψουν στο Κορωπί προκειμένου να ξεκινήσει και τυπικά η προετοιμασία για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των playoffs με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Μετά λοιπόν το… ποδοβόλεϊ της Τετάρτης, διεξήχθη φιλικό στο «Γεώργιος Καλαφάτης» μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης ομάδας με τους… μεγάλους να επικρατούν 5-0 χάρη σε δυο τέρματα των Γερεμέγεφ και Αϊτόρ και ένα του Τζούριτσιτς, ενώ λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ και ο Ούγκο που είχε δοκάρι.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.966 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απόντες ήταν οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν, ενώ με άδεια απουσίασαν οι Ζέκα, Μλαντένοβιτς. Πρόγραμμα στο γυμναστήριο έκαναν οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Β’ έγινε το πρωί της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης». Το παιχνίδι είχε διάρκεια δύο 30λεπτα.

Η πρώτη ομάδα επικράτησε με 5-0 με δύο γκολ του Γερεμέγεφ (10’, 43’), δύο του Αϊτόρ (30’, 60’) και ένα του Τζούριτσιτς (14’), ενώ δοκάρι είχε ο Ούγκο.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν ενώ με άδεια απουσίασαν οι Ζέκα, Μλαντένοβιτς. Πρόγραμμα στο γυμναστήριο έκαναν οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης.

Η πρώτη ομάδα αγωνίστηκε με τους: Ξενόπουλο, Βαγιαννίδη (40’ Κώτσιρα), Χουάνκαρ, Αράο, Ούγκο, Ρουμπέν (45’ Μπερνάρ), Βιλένα, Αϊτόρ, Λημνιό (40’ Παλάσιος), Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ.

Η δεύτερη ομάδα αγωνίστηκε με τους: Λίλο (31’ Μαργκόνο), Λάμψια (31’ Τουρκοχωρίτη), Προδρομίτη (45’ Συμεωνίδη), Κάτρη (45’ Χατζηιωάννου), Κυριόπουλο (31’ Μαρτίνη), Φρόκου (31’ Καραμπά, 50’ Τσεβά), Αθανασακόπουλο (31’ Κρυπαράκο), Σαρδέλη (31’ Καλοσκάμη), Μαντσίνι Ντ. (55’ Σγούρο), Φουρτάδο (31’ Μαντσίνι Β.), Μπιλάλ (31’ Νταμπίζα, 45’ Λιούμη).

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη την προσεχή Τρίτη το απόγευμα.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.