ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Χτύπημα» Γιαννακόπουλου για Αταμάν (Pic)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ύψωσε ασπίδα προς τον προπονητή του Παναθηναϊκού ΑKTOR, Εργκίν Αταμάν!

«Χτύπημα» Γιαννακόπουλου για Αταμάν (Pic)

Ύψωσε ασπίδα προς τον Εργκίν Αταμάν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με ένα story στο Ιnstagram, “προστάτεψε” τον Τούρκο τεχνικό, μιλώντας για όσα έχουν γραφτεί για εκείνον μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα.

Συγκεκριμένα ανήρτησε μια φωτογραφία του Εργκίν Αταμάν γράφοντας:

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.051 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Όταν ο φύλακας έχει γνώση δεν επηρεάζεται από ότι και αν γραφτεί και όπου και αν γραφτεί! Απλά γελάει!»

Βέβαια, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αμέσως μετά το πρώτο ποστάρισμα ανέπτυξε την σκέψη του περαιτέρω και έδειξε από που προέρχονται οι φήμες. Και προς απογοήτευσή του διαπίστωσε πως προέρχονται από… μέρη που ίσως να μην το περίμενε.

Έτσι, ήρθε η δεύτερη ανάρτηση και οι προσθετικές δηλώσεις του: «Το ότι “Παναθηναϊκοί” είναι πιο γρήγοροι από τους αντιπάλους στο να ανακαλύπτουν θέμα όταν, όχι μόνο δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει και απόλυτοι πίστη, ικανοποίηση και αισιοδοξία, δείχνει για ακόμα μια φορά πόσο Παναθηναϊκοί είστε».

Και κατέληξε με ένα… αποκριάτικο υστερόγραφο που ανέφερε πως «ο Καρνάβαλος σε λίγο καίγεται και οι μάσκες θα πέσουν…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.