ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε… κορνίζα στο σπίτι του τον Λεσόρ!

Η φανέλα του Ματίας Λεσόρ, κοσμεί πλέον το σαλόνι ενός πρωτοκλασάτου παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης!

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε... κορνίζα στο σπίτι του τον Λεσόρ!

«Μετακόμισε» στο σπίτι του Βενσάν Πουαριέ ο Ματίας Λεσόρ!

Ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR, πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν με το «τριφύλλι» όντας μέσα στους υποψηφίους για το βραβείο του MVP της Regular Season της Euroleague.

Τη φετινή σεζόν, ο έμπειρος παίκτης έχει αντιμετωπίσει σπουδαίους «ψηλούς», όπως ο Ταβάρες, ο Φαλ, ο Μιλουτίνοφ και ο Πουαριέ. Μάλιστα ο τελευταίος φαίνεται ότι έχει εκτιμήσει αρκετά τον συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας και τον… κορνίζαρε στο σπίτι του.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.833 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο σέντερ της Ρεάλ, έχει κάνει συλλογή στον τοίχο του σπιτιού του από φανέλες αντιπάλων, τόσο από την Ευρωλίγκα, όσο και από το ΝΒΑ με το τελευταίο «απόκτημα» του να είναι η φανέλα του Παναθηναϊκού με το όνομα του Ματίας Λεσόρ τον οποίο και… καλωσόρισε γράφοντας: «Καλώς όρισες στο Hall of Fame»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.