ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Kλήθηκε εσπευσμένα στην εθνική Σερβίας ο Μλαντένοβιτς!

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς παρότι αρχικά δεν βρισκόταν στις κλήσεις της Εθνικής Σερβίας για τα φιλικά με Ρωσία και Κύπρο, κλήθηκε εσπευσμένα από τον προπονητή της ομάδας, Ντράγκαν Στοϊκοβιτς!

Παναθηναϊκός: Kλήθηκε εσπευσμένα στην εθνική Σερβίας ο Μλαντένοβιτς!

Κλήση της τελευταίας στιγμής για τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς από την εθνική Σερβίας!

Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, παρότι αρχικά δεν είχε βρεθεί στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του, εν τέλει θα απουσιάσει από το Κορωπί για ένα μικρό διάστημα, όπως αποκάλυψε και ο προπονητής της Σερβίας, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς!

Συγκεκριμένα ο προπονητής των «πλάβι» ανέφερε ότι ένας εκ των αριστερών μπακ της ομάδας, ο Aλέξα Τέρζιτς, τραυματίστηκε με αποτέλεσμα ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» να κληθεί εσπευσμένα στην εθνική του ομάδα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.980 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα ο Μλαντένοβιτς, ο οποίος γίνεται ο ένατος διεθνής του Παναθηναϊκού, αναμένεται να τεθεί αντίπαλος σε φιλική αναμέτρηση με τον Γιούρι Λοντίγκιν, στο φιλικό της Σερβίας με τη Ρωσία που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 19:00.

Θυμίζουμε ότι οι υπόλοιποι επτά ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στο Κορωπί εξαιτίας των υποχρεώσεων τους με τις εθνικές τους ομάδες είναι οι Τάσος Μπακασέτας, Φώτης Ιωαννίδης, Κάρλος Ζέκα, Άνταμ Τσέριν, Άντρατζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς και ο Σαμέτ Ακαϊντίν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.