ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλαϊτζάκης: «Φέτος μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ μεγάλο»

Διαβάστε τις ενδιαφέρουσες δηλώσεις του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη στην ΕΡΤ-3.

Καλαϊτζάκης: «Φέτος μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ μεγάλο»

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ3 και μίλησε τόσο για τους στόχους του Παναθηναϊκού AKTOR, όσο και για την πρόσφατη ήττα στο ντέρμπι «αιωνίων» από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη: Για το 20-1 στη Stoiximan Basket League: «Θα μπορούσαμε να είμαστε κι αήττητοι».

Για την πίεση της επιτυχίας: «Στον Παναθηναϊκό είμαστε έτσι. Και πέρυσι υπήρχε πίεση, και πρόπερσι, και κάθε χρόνο. Όταν παίρνεις και φοράς αυτή τη φανέλα κι αγωνίζεσαι για αυτό το σύλλογο υπάρχει πίεση, έτσι;».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.867 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πλεονέκτημα σε σχέση με τις αμέσως προηγούμενες χρονιές: «Έχουμε αρκετούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, είμαστε γεμάτοι σε σχέση με τα άλλα χρόνια. Έχουμε αρκετά βαθύ ρόστερ. Παρότι η ομάδα δε χτίστηκε έτσι, με βάση την άμυνα έχουμε δείξει φέτος ότι είμαστε πολύ καλοί και στην άμυνα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Έχουμε δείξει ότι μπορούμε φέτος να κάνουμε κάτι πολύ μεγάλο. Παρότι έχουμε μείνει χωρίς τίτλο. Είναι ήδη Μάρτιος και δεν έχουμε κερδίσει ακόμα τίτλο, αλλά στόχος είναι οι δύο επόμενοι».

Για την πρόσφατη ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ: «Είναι ένα παιχνίδι το οποίο μας έδεσε την επόμενη ημέρα. Το σκέφτεσαι όλο το βράδυ. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο βράδυ, δεν κοιμάσαι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.