ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Σειρήνες» για τον Φώτη Ιωαννίδη – Ποια ομάδα τον θέλει!

«Γαλλικές» σειρήνες για τον Φώτη Ιωάννιδη, μετά την σούπερ σεζόν που πραγματοποιεί.

«Σειρήνες» για τον Φώτη Ιωαννίδη - Ποια ομάδα τον θέλει!

Με 20 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ο στράικερ του Παναθηναϊκού πραγματοποιεί μακράν την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και στα 24 του χρόνια, δείχνει να έχει όλο το πακέτο που θα ήθελε ένα ευρωπαϊκό κλαμπ.

Το προηγούμενο διάστημα έπαιξε δυνατά το όνομά του στη Γερμανία, έχει ακουστεί επίσης και στην Ιταλία, αλλά στο κόλπο υπάρχουν και γαλλικά κλαμπ.

Γαλλικά δημοσιεύματα άλλωστε ήθελαν την Ρεν να “ζαχαρώνει” τον διεθνή άσο πριν από καιρό και ένα νέο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο αρχισκόρερ του Παναθηναϊκού έχει… πέραση στη Ligue 1.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.038 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χωρίς να δίνονται ιδιαίτερες πληροφορίες, το δημοσίευμα του «jeunesfooteux.com» βάζει στο τραπέζι τα ονόματα τόσο της Ρεν, όσο και της Λανς. Την ομάδα της Βρετάνης άλλωστε την αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός στους ομίλους του Conference League, με τον Ιωαννίδη να σκοράρει και στα δύο παιχνίδια εναντίον της.

O τεχνικός της Ρεν, Ζουλιέν Στέφαν θα ήθελε κάτι καλύτερο για την επίθεσή της ομάδας του, «έναν παίκτη που ταιριάζει απόλυτα με τον Φώτη Ιωαννίδη, που είναι ποδοσφαιριστής με μεγάλο ρεπερτόριο, που δεν σταματάει να προσπαθεί. Ποιος άλλος σύλλογος της Ligue 1 θα μπορούσε να ενδιαφέρεται για τον Έλληνα; Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και το προφίλ του Ιωαννίδη, θα μπορούμε να πούμε ότι η Λανς θα ήταν ένας από τους ενδιαφερόμενους συλλόγους», σημειώνεται, εξηγώντας ότι ο Γουαχί που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι έναντι 30 εκατ. ευρώ από την Μονπελιέ για να αντικαταστήσει τον Οπέντα, δεν πείθει για την ώρα. Να θυμίσουμε εξάλλου ότι η Λανς είχε ρίξει δίχτυα στην Ελλάδα και το περασμένο καλοκαίρι για την επίθεσή της, φτάνοντας να προσφέρει 20+ εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία.

«Με συμβόλαιο μέχρι το 2027 με τον Παναθηναϊκό, ο υψηλόσωμος 27χρονος Έλληνας επιθετικός κοστολογείται μεταξύ 15 και 20 εκατ. ευρώ από τον σύλλογό του. Σημειώστε ότι στο παιχνίδι βρίσκονται επίσης γερμανικής και ιταλικές ομάδες», κλείνει το δημοσίευμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.