ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τσέριν: «Μεγάλο προνόμιο να κοντράρεις τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο γήπεδο»

Ο Άνταμ Τσέριν έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Σλοβενίας για τα φιλικά κόντρα στην Πορτογαλία και τη Μάλτα, και στις δηλώσεις του ο μέσος του Παναθηναϊκού έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός πως θα κοντραριστεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τσέριν: «Μεγάλο προνόμιο να κοντράρεις τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο γήπεδο»

Αναλυτικά όσα είπε ο Σλοβένος μέσος του Παναθηναϊκού:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν τόσο γρήγορα. Οι Πορτογάλοι είναι φανταστικοί παίκτες και ο Ρονάλντο είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία. Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα γιατί πρόκειται για παίκτες που έχουν σημαδέψει ένα καλό κομμάτι της ζωής μας. Θεωρώ ότι είναι μεγάλο προνόμιο να τους κοντράρεις στο γήπεδο».

Για τα φιλικά με Μάλτα και Πορτογαλία ανέφερε: «Αντιμετωπίζουμε δύο διαφορετικούς αντιπάλους, που απαιτούν επίσης εντελώς διαφορετική προετοιμασία. Σε κάθε περίπτωση και τα δύο ματς είναι πολύ σημαντικά για εμάς, καθώς τα βλέπουμε ως προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Έχουμε λίγο χρόνο ακόμα, αλλά κάθε αγώνας είναι πολύτιμος».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.