ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ιστορικό το «διπλό» στο Βελιγράδι – Το ρεκόρ που έσπασε ο «εξάστερος»

O Παναθηναϊκός AKTOR πέρασε από το Βελιγράδι, επικρατώντας 89-76 του Ερυθρού Αστέρα και παρέμεινε σε τροχιά πλεονεκτήματος έδρας. Ωστόσο το τριφύλλι πέτυχε ένα σημαντικό ρεκόρ με αυτό το διπλό!

Παναθηναϊκός: Ιστορικό το «διπλό» στο Βελιγράδι - Το ρεκόρ που έσπασε ο «εξάστερος»

O Παναθηναϊκός AKTOR πέρασε από το Βελιγράδι, επικρατώντας 89-76 του Ερυθρού Αστέρα και παρέμεινε σε τροχιά πλεονεκτήματος έδρας. Ωστόσο το τριφύλλι πέτυχε ένα σημαντικό ρεκόρ με αυτό το διπλό!

Αυτό ήταν το 7ο «διπλό» των «πρασίνων» στη φετινή διοργάνωση, μετά από αυτά κόντρα σε Άλμπα, Βιλερμπάν, Μονακό, Αρμάνι, Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, οι 7 εκτός έδρας επικρατήσεις είναι οι περισσότερες που έχει κάνει σε μία σεζόν το «τριφύλλι», στα χρόνια του νέου format της Ευρωλίγκας, από τη σεζόν 2016-17 και μετά δηλαδή.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει δύο ακόμη εκτός έδρας αναμετρήσεις με Βίρτους Μπολόνια και Μπάγερν Μονάχου, επομένως το νούμερο αυτό ενδέχεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.980 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά τα «διπλά» του Παναθηναϊκού AKTOR ανά σεζόν:

* 7 το 2023/24 * 3 το 2022/23 * 2 το 2021/22 * 3 το 2020/21 * 4 το 2019/20 (σ.σ.: η regular season ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω της πανδημίας) * 5 το 2018/19 * 6 το 2017/18 * 5 το 2016/17

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.