ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ατυχία στον Παναθηναϊκό: Aποχώρησε υποβασταζόμενος ο Πρωτοψάλτης

Aτυχία στον Παναθηναϊκό με τον Θανάση Πρωτοψάλτη να αποχωρεί υποβασταζόμενος στην αρχή του τρίτου σετ του ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ.

Ατυχία στον Παναθηναϊκό: Aποχώρησε υποβασταζόμενος ο Πρωτοψάλτης

Ατυχία με Θανάση πρωτοψάλτη στον Παναθηναϊκό…

Ο ακραίος του τριφυλλιού, στάθηκε άτυχος στον τέταρτο ημιτελικό της Volley League με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, καθώς στις αρχές του τέταρτου σετ, αποχώρησε υποβασταζόμενος.

Συγκεκριμένα σε μια φάση άμυνας του Παναθηναϊκού ο έμπειρος παίκτης πήγε να βγάλει την άμυνα αλλά κατά την προσγείωση, γύρισε το πόδι του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ του τριφυλλιού.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.599 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο αυτές δεν κατέστησαν αρκετές με αποτέλεσμα να αποχωρήσει υποβασταζόμενος και να μην συνεχίσει στο ματς, με τον Ανδρέα Φράγκο να περνά στη θέση του, τη στιγμή που οι “πράσινοι” προηγούνται 2-0 σετ στη Θεσσαλονίκη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.