ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Μας πείραξε η ήττα και σήμερα παίξαμε όπως έπρεπε»

Οσα δήλωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά τη νίκη - πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ.

Ανδρεόπουλος: «Μας πείραξε η ήττα και σήμερα παίξαμε όπως έπρεπε»

Οσα δήλωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά τη νίκη – πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ.

«Κάναμε μεγάλο κόπο και προσπάθεια να βρεθούμε εδώ. Κατακτήσαμε την πρώτη θέση, κρατήσαμε την έδρα μας. Μας πείραξε η ήττα μέσα στο γήπεδο μας και μας πίεσε να παίξουμε όπως έπρεπε, να βγάλουμε αντίδραση και σήμερα να πάρουμε τη νίκη – πρόκριση κόντρα σε ένα σπουδαίο αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ. Για εμάς είναι μία πολύ κατάσταση.

Ο Πρωτοψάλτης έχει πάθει διάστρεμα, δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει πάθει αύριο θα έχουμε τη διάγνωση.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.608 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ότι είμαστε σε όλους τους στόχους είναι δημοσιογραφικό. Όλα τα παιχνίδια θα κριθούν σε μία λεπτομέρεια και έτσι συμβαίνει, όλες οι μεγάλες ομάδες κυνηγάνε όλους τους στόχους, όπως εμείς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.