ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το… σκανάρισμα των «πράσινων» διεθνών: Σούπερ εμφανίσεις με γκολ!

Οι 6 από τους 9 διεθνείς του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν χθες και το Panathinaikos24.gr καταγράφει όσα έκαναν.

Το… σκανάρισμα των «πράσινων» διεθνών: Σούπερ εμφανίσεις με γκολ!

Άκρως θετικό ήταν το πρόσημο της παρουσίας των διεθνών του Παναθηναϊκού στις χθεσινές αναμετρήσεις των Εθνικών τους ομάδων. Συγκεκριμένα, στα χθεσινά ματς αγωνίστηκαν οι έξι από τους οκτώ διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού. Οι τρεις από αυτούς μάλιστα σκόραραν και γκολ, τα οποία ήταν καθοριστικά για την έκβαση των αγώνων. Ο λόγος φυσικά για τους Μπακασέτα, Ιωαννίδη και Σπόραρ.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα όσα έκαναν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού:

*Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποίησε μια σούπερ εμφάνιση κόντρα στο Καζακστάν και μάλιστα επικράτησα με 5-0. Πρωταγωνιστές στη νίκη – πρόκριση ήταν τόσο ο Τάσος Μπακασέτας όσο και ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη με την εκτέλεση πέναλτι στο 9’, ενώ αγωνίστηκε μέχρι το 74’. Παράλληλα, φανέλα βασικού πήρε και ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος πέτυχε γκολ στο 37’, πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και έγινε αλλαγή στο 63’.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.075 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

*Ο Παναθηναϊκός από την περσινή σεζόν έχει τρεις Σλοβένους στις τάξεις του και μάλιστα και οι τρεις αγωνίστηκαν στο φιλικό της Εθνικής τους με την Μάλτα, που έληξε 2-2. Ο Σπόραρ, που έπαιξε σε όλο το 90λεπτο, άνοιξε το σκόρερ με πλασέ στο 28’. Ο Τσέριν πραγματοποιώντας μια μεστή εμφάνιση ξεκίνησε βασικός και έγινε αλλαγή στο 62, ενώ λεπτά συμμετοχής πήρε και ο Βέρμπιτς.

* Η Ρωσία επικράτησε με 4-0 σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Σερβία. Ο Φίλιπ Μλαντενοβιτς αγωνίστηκε ως βασικός για 57 λεπτά ενώ ο Γιούρι Λοντίγκιν είδε το ματς από τον πάγκο.

Αξίζει να σηκωθεί ότι η Τουρκία αντιμετωπίζει απόψε (21:45) την Ουγγαρία σε εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση με τον στόπερ του «τριφυλλιού», Σαμέτ Ακαϊντίν να είναι στις επιλογές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.