ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Web TV

Καμπερίδης στο P24.gr: «Ο Σλούκας έχει παίξει εκατοντάδες τέτοια παιχνίδια στη ζωή του»

Ο βοηθός του Εργκίν Αταμάν, Σάββας Καμπερίδης, μίλησε στον Γιώργο Πετρίδη και στο Panathinaikos24.gr μετά τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα.

Καμπερίδης στο P24.gr: «Ο Σλούκας έχει παίξει εκατοντάδες τέτοια παιχνίδια στη ζωή του»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε 89-81 της Μπαρτσελόνα για την 31η αγωνιστική κι έκανε ένα ακόμα βήμα για την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος της έδρας.

Ο βοηθός του Εργκίν Αταμάν, Σάββας Καμπερίδης, μίλησε στον Γιώργο Πετρίδη και στο Panathinaikos24.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης και αναφέρθηκε στα στοιχεία που έκριναν το ματς και στην παρουσία του Κώστα Σλούκα, αλλά και στους φιλάθλους του «τριφυλλιού».

Για τα στοιχεία που άλλαξαν στο ημίχρονο, είπε πως «νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρη η ένταση που προσεγγίσαμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι δύσκολο για τα παιδιά να έχουν την απαιτούμενη ενέργεια μετά από ένα παιχνίδι στο Βελιγράδι και το ταξίδι. Η ανάγκη για τη νίκη στο παιχνίδι, η ώθηση που έδωσε ο κόσμος και το πάθος και η διάθεση που έδειξαν όλοι ήταν αυτά που τελικά έκαναν τη διαφορά και μας οδήγησαν στη νίκη».

Όσον αφορά τα «στραβά» του πρώτου 20λεπτου, τόνισε: «Καταρχάς δεχθήκαμε 12 πόντους σε αιφνιδιασμό, που είναι πολύ μεγάλο νούμερο. Η pick and roll άμυνα μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Πάντα ήμασταν ένα βήμα πιο αργοί, τόσο πάνω στην μπάλα, όσο και στις βοήθειες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι και πολύ πιο μαχητικοί. Καλύψαμε καλύτερα τη ρακέτα μας, δεν δώσαμε εύκολα καλάθια. Αν δεν κάνω λάθος, στο πρώτο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα είχε 12/18 μέσα από τη ρακέτα, που είναι τρομερό νούμερο. Πήραμε και τα ριμπάουντ και όλα βρήκαν τον δρόμο τους».

Για την επιρροή που έχει ο Κώστας Σλούκας στην ομάδα και την εμφάνισή του κόντρα στην Μπαρτσελόνα: «Ο Κώστας έχει παίξει εκατοντάδες τέτοια παιχνίδια στη ζωή του. Γι’ αυτόν είναι ένα ακόμα παιχνίδι, παρότι το κίνητρο που έχει είναι σαν πρόκειται για το πρώτο. Είναι ένας από τους ηγέτες της ομάδας. Έχει την ποιότητα και τη γνώση για να διαχειρίζεται αυτές τις καταστάσεις και όντως ήταν εξαιρετικός. Είναι καθοριστικός για την ομάδα».

Τέλος, αναφέρθηκε στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που έδωσαν το κάτι παραπάνω: «Το γνωρίζαμε εδώ και καιρό ότι το γήπεδο θα είναι ασφυκτικά γεμάτο, αλλά αυτό δεν είναι νέο. Σε κάθε παιχνίδι έχουμε sold-out. Είναι συγκινητικοί και συγκλονιστικοί οι φίλαθλοί μας. Ελπίζουμε να τους κάνουμε χαρούμενους, γι’ αυτό παίζουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ