ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Απίστευτη ατυχία με Ιερεθουέλο στον Παναθηναϊκό: Διάστρεμμα και νοκ-άουτ από το ματς με τον Μίλωνα!

Νέα ατυχία στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Αγκίρε Ιερεθουέλο υπέστη διάστρεμμα στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Μίλωνα αποχωρώντας υποβασταζόμενος!

Απίστευτη ατυχία με Ιερεθουέλο στον Παναθηναϊκό: Διάστρεμμα και νοκ-άουτ από το ματς με τον Μίλωνα!

Νέα ατυχία στον Παναθηναϊκό!

Μετά τον Θανάση Πρωτοψάλτη που τραυματίστηκε στον 4ο ημιτελικό του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, πρόβλημα προέκυψε και με τον Αγκίρε Ιερεθουέλο!

Ο Κουβανός πασαδόρος του τριφυλλιού σε μια ανύποπτη φάση του ημιτελικού με τον Μίλωνα βρέθηκε στο έδαφος, δείχνοντας να πονά στον αστράγαλο!

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.052 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αμέσως το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες, όπου και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί διάστρεμμα το οποίο τον θέτει νοκ άουτ από τη συνέχεια!

Μάλιστα από το γήπεδο αποχώρησε υποβασταζόμενος αφού δεν μπορούσε καν να πατήσει το πόδι του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.