ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Aντιπρόεδρος ΕΠΟ: «Με κόσμο στο Πανθεσσαλικό ο τελικός – Πιστεύω πως 20.000 εισιτήρια θα μπορούσαν να μοιραστούν»

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, με δηλώσεις του στον FOCUS 103.6 FM, εξέφρασε την άποψη ότι ο τελικός Κυπέλλου μπορεί να γίνει με κόσμο στο Πανθεσσαλικό!

Aντιπρόεδρος ΕΠΟ: «Με κόσμο στο Πανθεσσαλικό ο τελικός - Πιστεύω πως 20.000 εισιτήρια θα μπορούσαν να μοιραστούν»

Ανατρέπει τα δεδομένα αναφορικά με τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ!

Μιλώντας στον FOCUS 103.6 FM, ο κ. Στέργιος Αντωνίου, ξέφρασε την άποψη ότι ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη μπορεί να γίνει με κόσμο στο Πανθεσσαλικό και μάλιστα εξέφρασε την άποψη ότι μπορούν να διατεθούν μέχρι και 20 χιλ. εισιτήρια!

«Πιστεύω ότι ο τελικός θα γίνει με κόσμο στο Πανθεσσαλικό, γιατί έχουν ξεπεραστεί αρκετά προβλήματα, με πρώτο και καλύτερο, τις διαφωνίες του δημάρχου κ. Μπέου, ο οποίος είναι πλέον θετικός. Πιστεύω ότι και 20.000 εισιτήρια θα μπορούσαν να μοιραστούν στις δυο ομάδες και στην ΕΠΟ. Έχουμε τον χρόνο μπροστά μας να φτιάξουμε και τα προβλήματα που έχει το Πανθεσσαλικό για να είναι πανέτοιμο και με τις κάμερες που θα τοποθετηθούν».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.