ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αποθέωσε τον Ράντονιτς: «Kανείς δεν συγκρίνεται μαζί του»

Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, με δηλώσεις του στη Mozzart Sport, έπλεξε το εγκώμιο του τέως προπονητή του τριφυλλιού Ντέγιαν Ράντονιτς!

Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αποθέωσε τον Ράντονιτς: «Kανείς δεν συγκρίνεται μαζί του»

Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, με δηλώσεις του στη Mozzart Sport, έπλεξε το εγκώμιο του τέως προπονητή του τριφυλλιού Ντέγιαν Ράντονιτς!

Ο λόγος για τον Νέιτ Γουόλτερς, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, αλλά και την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Για τη θητεία του στον Παναθηναϊκό: «Μπόρεσα να συνεχίσω να παίζω μπάσκετ, δεν ξέρω για πόσα χρόνια ακόμα, αλλά σίγουρα ένιωσα ότι θα μπορούσα να βάλω μερικές ακόμα ποιοτικές σεζόν. Ένιωσα καλά σωματικά. Είχα τραυματισμούς στον Παναθηναϊκό, αλλά όλα ήταν μικρά προβλήματα. Θα μπορούσα να παίξω, αλλά αποφάσισα να σταματήσω για προσωπικά θέματα. Ένιωσα ότι έπρεπε να είμαι πιο κοντά στην οικογένειά μου. Έχω γυναίκα και δύο παιδιά και όσο μεγάλωνα γινόταν όλο και πιο δύσκολο για μένα να είμαι χωριστά από το σπίτι και από αυτούς για δέκα μήνες κάθε φορά. Νομίζεις ότι θα είναι πιο εύκολο για σένα, αλλά στην πραγματικότητα είναι διαφορετικό. Αυτό το καλοκαίρι αποφάσισα ότι αυτό είναι .

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 40.482 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Λυπάμαι, ειλικρινά, που δεν πήγε καλά στην Αθήνα. Θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο. Δεν έφταιγε όμως από καμία παράμετρος. Απλώς ήταν μια δύσκολη κατάσταση, τραυματίστηκα από την αρχή. Αν δεν είχε συμβεί αυτό, ίσως τα πράγματα να ήταν λίγο διαφορετικά. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς είναι σπουδαίος άνθρωπος, όταν διαλέγει κάποιον, τον εμπιστεύεται μέχρι τέλους. Χαίρομαι που είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους παίκτες. Είναι πιστός και μου άρεσε να παίζω μαζί του.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς ήταν σίγουρα προπονητής παικτών. Σε αφήνει να παίξεις και αν σε εμπιστεύεται, έχεις την ελευθερία να κάνεις αυτό που κάνεις καλύτερα. Η δεύτερη παραμονή μου στον Ερυθρό Αστέρα ήταν διαφορετική, ο Ράντονιτς ήταν επίσης λίγο διαφορετικός από πριν, πιο ήρεμος. Ένιωσα κάποια αλλαγή σε αυτόν, αλλά ποτέ δεν τον είδα ως ιδιαίτερα αυστηρό προπονητή ή δεν αντέδρασα στα όρια. Γι’ αυτό δεν αμφιβάλλω ότι ήταν ο αγαπημένος μου προπονητής στην Ευρώπη, οι άλλοι δεν είναι καν κοντά. Πάντα σεβόμουν το γεγονός ότι ζητούσε από τους παίκτες να παίξουν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά και ότι πάντα φρόντιζε για εμάς, ένιωθα ότι νοιαζόταν για εμάς. Όλα αυτά σε σπρώχνουν μπροστά, να δώσεις περισσότερα, γι’ αυτό και λυπάμαι ακόμα περισσότερο που δεν τελείωσε καλά στον Παναθηναϊκό. Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε κάνει περισσότερα».

Για τη φετινή πορεία του «τριφυλλιού»: «Ειλικρινά, δεν παρακολουθώ πια τόσο πολύ το ευρωπαϊκό μπάσκετ, εκτός από το ότι ξέρω ποια είναι η κατάσταση στη βαθμολογία. Δεν μπορώ να πω πολλά, δεν είδα δεν ξέρω πόσα παιχνίδια. Ξέρω όμως ότι ο Παναθηναϊκός επένδυσε πολλά χρήματα και ότι έφερε καλούς παίκτες. Περίμενα αυτό που συμβαίνει τώρα, λαμβάνοντας υπόψη το διαμέτρημα των παικτών που είναι εκεί. Η περασμένη σεζόν έπρεπε να είναι καλύτερη, αν και όλα όσα θα μπορούσαν να πάνε στραβά, έγιναν. Αλλά ήταν τέτοια χρονιά, αν την επαναλαμβάναμε δέκα φορές, το αποτέλεσμα που είχαμε θα ήταν ίσως το χειρότερο από όλα. Συμβαίνουν τέτοια πράγματα όταν έχεις πολλούς τραυματισμούς, δεν ήμασταν πολύ τυχεροί. Ειλικρινά, αν κερδίζαμε περισσότερα, νιώθω ότι θα ήταν πολύ διασκεδαστικό να παίζουμε εκεί. Γι’ αυτό πιστεύω ότι διασκεδάζουν τώρα στον Παναθηναϊκό. Και πάλι, αν δεν έχεις καλή σεζόν, όπως δεν κάναμε εμείς, τότε σίγουρα δεν είναι καλό να είστε εκεί» .

χαρίζουν» θέαμα." />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.