ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το Panathinaikos24.gr στην προπόνηση του «εξάστερου» στην Audi Dome Arena! (Pics & Vid)

Δείτε πλάνα του Panathinaikos24.gr από την προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Audi Dome Arena το Μονάχου, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Μπάγερν για την 33η αγωνιστική της Euroleague.

Το Panathinaikos24.gr στην προπόνηση του «εξάστερου» στην Audi Dome Arena! (Pics & Vid)

Πάνοπλος και έτοιμος να κλειδώσει το πλεονέκτημα έδρας ο εξάστερος!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης στο Μόναχο, καθώς την Παρασκευή, θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν στην Audi Dome Arena στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής.

Οι “πράσινοι” με νίκη ουσιαστικά εξασφαλίζουν τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια και πάνε για ένα ματς… γιορτή με την Άλμπα στο ΟΑΚΑ την επόμενη Πέμπτη (11/4).

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 42.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο πλευρό της ομάδας του Εργκίν Αταμάν θα βρίσκονται περισσότεροι από 3500 οπαδοί που θα μετατρέψουν την Audi Dome σε ένα μικρό ΟΑΚΑ.

Το Panathinaikos24.gr βρίσκεται στο Μόναχο και σας δείχνει φωτογραφίες και πλάνα από την προπόνηση της ομάδας ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.