ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ και έκανε το πρώτο βήμα για το Λιγκ Καπ!

Ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία (0-3) και έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ.

Ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ και έκανε το πρώτο βήμα για το Λιγκ Καπ!

Το ματς

Οι «πράσινοι» έκαναν καλή εκκίνηση στο πρώτο σετ προηγούμενοι με 3-6, αλλά η προσπάθειά τους να πιέσουν όσο το δυνατόν περισσότερο από το σερβίς τους οδήγησε σε πολλά χαμένα, επιτρέποντας έτσι στον ΠΑΟΚ να βρει εύκολους πόντους και να μειώσει σε 11-12. Οι φιλοξενούμενοι τελείωναν σωστά τις επιθέσεις τους, είχαν καλές αντιδράσεις στην άμυνα και έτσι προηγήθηκαν εκ νέου με μία καλή διαφορά (11-15). Ο Παναθηναϊκός μπήκε στην τελική ευθεία του πρώτου σετ προηγούμενος με 16-20, ωστόσο ο ΠΑΟΚ αν και με την πλάτη στον τοίχο έτρεξε μεγάλο σερί μειώνοντας σε 23-24, σε ένα διάστημα όπου οι παίκτες του «τριφυλλιού» είχαν χάσει τη συγκέντρωσή τους. Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος κάλεσε τάιμ άουτ, ο Κόβαρ ήταν εύστοχος στην τελευταία επίθεση, έγραψε το 23-25 και το 0-1 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που προηγήθηκε με 8-6, για να απαντήσει άμεσα ο Παναθηναϊκός με το δικό του προσπέρασμα (10-12), ύστερα από άσσο του Πρωτοψάλτη. Το «τριφύλλι» όπως στο πρώτο σετ, έτσι και στο δεύτερο σε εκείνο το σημείο παρουσιάστηκε πιο συγκεντρωμένος από το «δικέφαλο» και εκμεταλλευόμενος το μπλοκ-άμυνα και τις κόντρα μπάλες πήγε στο +5 (13-18). Οι «πράσινοι» δεν έκαναν το λάθος να επαναπαυτούν, όπως συνέβη στο πρώτο σετ και με 21-25 πήραν και το δεύτερο σετ, κάνοντας το 0-2 στα σετ.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 276 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στην αρχή του τρίτου σετ (4-6), όμως από άσσο του Βαν Γκάντερεν ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 7-7. Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ (15-15), μέχρι να πάει στο σερβίς ο Ερνάντεζ. Η περιστροφή αυτή ευνόησε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με άσσο του Κουβανού διαγώνιου προηγήθηκαν με 15-17, ενώ στη συνέχεια λειτούργησε και το μπλοκ με τον Ρανγκέλ για το 16-19. Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι είχε χρησιμοποιήσει και τα δύο τάιμ άουτ που είχε διαθέσιμα και πλέον ο Παναθηναϊκός χρειάζονταν να είναι ψύχραιμος για να πάρει τη νίκη, αφού είχε κάνει σχεδόν όλη τη δουλειά. Oι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» το σετ με 21-25 και πήραν τη νίκη με 0-3 σετ.

Τα σετ: 0-3 (23-25, 21-25, 21-25)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.