ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τρεις συλλήψεις έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» για επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού (vid)

Πολύ ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού!

Τρεις συλλήψεις έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» για επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού (vid)

Πολύ ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού!

Χαμός έξω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» χθες (3/4) στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Άρη, καθώς αρκετοί οπαδοί των Πειραιωτών από διαφορετικούς συνδέσμους πιάστηκαν στα χέρια μεταξύ τους.

Οπως ενημέρωσε η ΕΛ.ΑΣ, προχώρησε σε συλλήψεις τριών ημεδαπών, ηλικίας 43, 36 και 29 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, μεταλλική ράβδος και ξύλινο στειλιάρι, ενώ στην οικία του 29χρονου βρεθήκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχεθήκαν ένα πιστόλι μαζί με -100- φυσίγγια, αεροβόλο πιστόλι,-21- φωτοβολίδες, σιδερογροθιά και κουκούλα τύπου full face.

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 13.133 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε εδώ το βίντεο

προχώρησε σε συλλήψεις τριών ημεδαπών, ηλικίας 43, 36 και 29 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, μεταλλική ράβδος και ξύλινο στειλιάρι, ενώ στην οικία του 29χρονου βρεθήκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχεθήκαν ένα πιστόλι μαζί με -100- φυσίγγια, αεροβόλο πιστόλι,-21- φωτοβολίδες, σιδερογροθιά και κουκούλα τύπου full face.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.