ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Προειδοποίηση: Αλλάζει απότομα ο καιρός…

Τι έρχεται;

Προειδοποίηση: Αλλάζει απότομα ο καιρός…

Απότομη αλλαγή θα παρουσιάσει ο καιρός μετά τις υψηλές θερμοκρασίες, σύμφωνα με τα μακροπρόθεσμα προγνωστικά μοντέλα. Μετά τη ζέστη και την αφρικανική σκόνη, ο καιρός θα θυμίσει φθινόπωρο.

Σάκης Αρναούτογλου και Κλέαρχος Μαρουσάκης προβλέπουν την εκδήλωση βροχοπτώσεων στην Ελλάδα από τις 10 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος του OPEN ανέφερε πως ο καιρός θα χαλάσει τις 10 του μήνα και θα έρθουν έντονες βροχοπτώσεις.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πλευρά του ο Σάκης Αρναούτογλου είπε πως τα παγκόσμια προγνωστικά μοντέλα δείχνουν κακοκαιρία στις 10 Απριλίου.

Αναλυτικά:

8 – 9 Απριλίου: Καθόλου βροχές στην Ελλάδα, βροχοπτώσεις στα ανατολικά της Τουρκίας και στην Κύπρο 10 Απριλίου: Συνεχίζεται η παρατεταμένη ανομβρία – απουσία σημαντικών βροχοπτώσεων. Τοπικές μπόρες στα κεντρικά της Κύπρου. 11 Απριλίου: Αλλάζει ο καιρός και βαρομετρικό χαμηλό έρχεται στην Ελλάδα με βροχές. 12 Απριλίου: Βροχές κυρίως σε κεντρική και βόρεια Ελλάδα.

Πηγή: instanews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.