ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα σενάρια για συναπάντημα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας

Όλα τα δεδομένα αναφορικά με το πως ο Παναθηναϊκός θα βρει τον Ολυμπιακό μπροστά του στα πλέι οφ.

Τα σενάρια για συναπάντημα Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας

Ο Παναθηναϊκός δίνει σήμερα ένα εξέχουσας σημασίας παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου εκτός έδρας. Παιχνίδι που μπορεί να του δώσει το εισιτήριο της δεύτερης θέσης για τα πλέι οφ, ενώ σε περίπτωση ήττας μπορεί να τον οδηγήσει να παίξει και κόντρα στον Ολυμπιακό μετά τα χθεσινά αποτελέσματα. Τα δεδομένα πουν δημιουργήθηκαν από χθες, έχουν κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για το σημερινό διπλό.

Το ενδεχόμενο κόντρας “αιωνίων” στα playoffs παραμένει υπαρκτό πάντως και τα σενάρια είναι αρκετά.

Πάμε να δούμε τα σενάρια:

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός κάνει το 2/2, τερματίζει δεδομένα 2ος και σε αυτή την περίπτωση θα πέσει στον 7ο ή στον 8ο (θα παίξουμε πλέι ιν, η Μακάμπι είναι υποψήφια. Με 1/2 νίκες από το Τριφύλλι, πηγαίνει στην 3η θέση σε περίπτωση που κερδίσει μόνο μία εκ των Μπαρτσελόνα ή Μονακό την τελευταία αγωνιστική κόντρα σε Βιλερμπάν και Μπάγερν αντίστοιχα και την ίδια στιγμή δεν κερδίσει ο Ολυμπιακός τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ. Με αυτό το δεδομένο ο Ολυμπιακός θα είναι 6ος και θα παίξει με μειονέκτημα κόντρα στο Τριφυλλι.

Σε περίπτωση που η ομάδα του Εργκίν Αταμάν τερματίσει 4οι και ο Ολυμπιακός 5ος θα έχουμε ελληνικό εμφύλιο στα πλέι οφ. Αυτό θα συμβεί αν οι Πράσινοι κάνουν το 1/2, κερδίσουν Μπαρτσελόνα, Μονακό, χάσει ο Ολυμπιακός από τη Φενέρ την επόμενη Παρασκευή και παράλληλα οι Τούρκοι ηττηθούν στον δικό τους αποψινό εμφύλιο από την Εφές.

Τέλος σε περίπτωση που το Τριφύλλι κάνει το 1/2 ή 0/2 και ταυτόχρονα κερδίσουν Μονακό, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακός, θα βγουν 5οι και θα παίξουν με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, το ίδιο θα συμβεί αν ο Παναθηναϊκός κάνει 0/2, κερδίσει ο Ολυμπιακός τη Φενέρμπαχτσε κι εκείνη χάσει σήμερα από την Εφές. Σε ενδεχόμενο 2/2 με νίκη της Φενέρ στο ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει 6ος κι έτσι δεν θα μπορεί να βρει τον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.