ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Μόλις δυο σετ μακριά από την κούπα

Έτοιμος για την κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται απόψε στο κλειστό του Μετς τον ΠΑΟΚ, στο δεύτερο τελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς» (17:00, PAO TV).

Παναθηναϊκός: Μόλις δυο σετ μακριά από την κούπα

Το «τριφύλλι» υποδέχεται απόψε το «δικέφαλο» στη ρεβάνς της νίκης του με 0-3 στη Θεσσαλονίκη. Τυπικά του είναι αρκετά δύο σετ για να κατακτήσει τον τίτλο ή φυσικά νίκη με οποιοδήποτε σκορ. Σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ με 3-0 ή 3-1 σετ, ο τίτλος θα κριθεί στο χρυσό σετ των 15 πόντων.

Ο Παναθηναϊκός στοχεύει στον 4ο τίτλο και 3ο συνεχόμενο στη διοργάνωση, τον οποίο θέλει να πανηγυρίσει μπροστά στο κοινό του, που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στο Μετς. Οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θέλουν επίσης τον τίτλο για έναν ακόμα λόγο, για να τον αφιερώσουν στον άτυχος της σεζόν Αγκίρε Ιερεθουέλο, που πριν από λίγες εβδομάδες υπέστη ρήξη αχιλλείου.

Από τη μεριά του, ο ΠΑΟΚ θα τα παίξει όλα για όλα για να οδηγήσει τη διεκδίκηση του τίτλου στο χρυσό σετ. Όπως προαναφέραμε, για να το πετύχει αυτό πρέπει να νικήσει με 3-0 ή 3-1 σετ, κάτι που έκανε στον τρίτο ημιτελικό των Playoffs της Volley League, κόντρα στους «πράσινους».

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 276 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Βουδούρης και Βελώνης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.