Τάσος Νικολογιάννης

Μάντζιο και Στάβρεφ φιλάκια από Σπόραρ και Φώτη, Παναθηναϊκός ρεεε!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον καμικάζι Στάβρεφ, τον προκλητικό Μάντζιο και την τεράστια νίκη του Παναθηναϊκού στην Θεσσαλονίκη επί του Αρη, που τον φέρνει στο -2 από την κορυφή.

Αυτή είναι νίκη, που αν το στο τέλος το πάρει θα πει, ότι ήταν από τις πιο καθοριστικές. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε κόντρα σε όλους και όλα απόψε. Προερχόταν από δύο πολύ απαιτητικά ντέρμπι μέσα σε τρεις ημέρες και ήταν λογικό κάποιοι παίκτες να βγάλουν κούραση και κυρίως όλη η ομάδα να επηρεαστεί από τον καμικάζι Στάβρεφ, που θύμισε ….Νταμπάνοβιτς στα καλά του. Χάρισε κάρτες στους Νταρίντα, Γκαρθία, Μπράμπετς, έδωσε τουλάχιστον επτά ανύπαρκτα φάουλ έξω από την περιοχή σε βάρος του Παναθηναϊκού και δεν έδωσε φάουλ, που έγιναν στους παίκτες του Παναθηναϊκού, που ….μελάνιασαν από το ξύλο των παικτών του Αρη.

Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ όμως και ακόμα και έτσι πήρε μία μεγάλη νίκη. Με ένα εκπληκτικό πλασέ του Σπόραρ και ένα αυτογκόλ, το οποίο προκάλεσε με την σέντρα του Μλαντένοβιτς και το πλασέ του Τζούρισιτς. Με τον Τερίμ να βλέπει την ομάδα να μην πατάει καλά στο πρώτο μέρος και να παίζει με ένα 3-5-2 στο δεύτερο ημίχρονο, που του βγήκε, αφού η ομάδα και δύο γκολ πέτυχε και μία, δύο φάσεις ακόμα έκανε και κινδύνευσε ουσιαστικά στην απόκρουση του Γεντβάι πάνω στην γραμμή.

Η νίκη είναι πολύ μεγάλη, διότι έρχεται κόντρα στην διαιτησία, απέναντι σε μία ομάδα που ήθελε σαν τρελή τη νίκη, αλλά το πριμ τελικά δεν θα το πάρει και τον Μάντζιο να προκαλεί σε όλο το παιχνίδι και να μιλάει συνέχεια ειρωνικά στον Ιωαννίδη, που δεν άντεξε και αντέδρασε στο ημίχρονο. Με τη νίκη αυτή η ομάδα είναι πρώτη στην ειδική βαθμολογία των play off και στο -2 από την κορυφή.

Τώρα χρειάζεται συσπείρωση, ενότητα και δύο νίκες με την Λαμία, που θα παίξει, όπως ο Αρης με το μαχαίρι στα δόντια. Ο Παναθηναϊκός είναι από ατσάλι, είναι εδώ κόντρα σε όλους και όλα. Ακη Μάντζιο φιλάκια από τον Φώτη, τον Σπόραρ και τα άλλα παιδιά.

*Βλέπω παίκτες στον Παναθηναϊκό, που διψάνε για αυτό το πρωτάθλημα, βλέπω παίκτες που τα βάζουν κόντρα σε όλους για να κερδίσουν. Μαζί σας μέχρι το τέλος.

Exit mobile version