ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκτός τόπου και χρόνου η ΠΑΕ Άρης: “Πράσινη προπαγάνδα – Σανό…”

Για... πράσινη προπαγάνδα κάνει λόγο η ΠΑΕ Άρης με αφορμή την καταγραφή των διαιτητικών αποφάσεων του ανεκδιήγητου Στάβρεφ.

Εκτός τόπου και χρόνου η ΠΑΕ Άρης:

Για… πράσινη προπαγάνδα κάνει λόγο η ΠΑΕ Άρης με αφορμή την καταγραφή των διαιτητικών αποφάσεων του ανεκδιήγητου Στάβρεφ.

Ο ρέφερι από τη Βόρεια Μακεδονία τα έκανε μαντάρα και το 90% των δημοσιογράφων στάθηκε στις κακές του αποφάσεις, κατά κύριο λόγο εις βάρος του “τριφυλλιού”. Οχι μόνο οι ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, αλλά και σχολιαστές σε τηλεόραση και ραδιόφωνα.

Παρ’ όλα αυτά η ΠΑΕ Άρης ζει σε μια διαφορετική πραγματικότητα και στην προσπάθειά της να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα κάνει λόγο για πράσινη προπαγάνδα και… σανό.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η διαρροή:

“Πήρε φωτιά ο “πράσινος” μιντιακός μηχανισμός από χθες το βράδυ και στο τέλος θα μας κάνει να πιστέψουμε ότι αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός από τον απίθανο Σκοπιανό, ο οποίος χαρίστηκε σε καθαρή δεύτερη κίτρινη στον Γεντβάι, ο Ακαϊντιν έπαιζε… σούμο στον Μορόν σε κάθε φάση και δεν έβλεπε τίποτα, ο Ιωαννιδης του κουνούσε το δάκτυλο στα μούτρα και ούτε κίτρινη τόλμησε να του δείξει και άλλα πολλά…

Η πράσινη προπαγάνδα στα καλύτερά της, αλλά περάσανε οι εποχές που ο κόσμος έτρωγε σανό …”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.