Ποδόσφαιρο

Εκτός τόπου και χρόνου η ΠΑΕ Άρης: “Πράσινη προπαγάνδα – Σανό…”

Για... πράσινη προπαγάνδα κάνει λόγο η ΠΑΕ Άρης με αφορμή την καταγραφή των διαιτητικών αποφάσεων του ανεκδιήγητου Στάβρεφ.

Για… πράσινη προπαγάνδα κάνει λόγο η ΠΑΕ Άρης με αφορμή την καταγραφή των διαιτητικών αποφάσεων του ανεκδιήγητου Στάβρεφ.

Ο ρέφερι από τη Βόρεια Μακεδονία τα έκανε μαντάρα και το 90% των δημοσιογράφων στάθηκε στις κακές του αποφάσεις, κατά κύριο λόγο εις βάρος του “τριφυλλιού”. Οχι μόνο οι ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, αλλά και σχολιαστές σε τηλεόραση και ραδιόφωνα.

Παρ’ όλα αυτά η ΠΑΕ Άρης ζει σε μια διαφορετική πραγματικότητα και στην προσπάθειά της να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα κάνει λόγο για πράσινη προπαγάνδα και… σανό.

Αναλυτικά η διαρροή:

“Πήρε φωτιά ο “πράσινος” μιντιακός μηχανισμός από χθες το βράδυ και στο τέλος θα μας κάνει να πιστέψουμε ότι αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός από τον απίθανο Σκοπιανό, ο οποίος χαρίστηκε σε καθαρή δεύτερη κίτρινη στον Γεντβάι, ο Ακαϊντιν έπαιζε… σούμο στον Μορόν σε κάθε φάση και δεν έβλεπε τίποτα, ο Ιωαννιδης του κουνούσε το δάκτυλο στα μούτρα και ούτε κίτρινη τόλμησε να του δείξει και άλλα πολλά…

Η πράσινη προπαγάνδα στα καλύτερά της, αλλά περάσανε οι εποχές που ο κόσμος έτρωγε σανό …”

Exit mobile version