Μπάσκετ

«Συναγερμός» με Γκραντ: Πρόβλημα στο γόνατο, μαγνητική την Παρασκευή!

Ο Εργκίν Αταμάν, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Άλμπα Βερολίνου, αποκάλυψε ότι ο Τζέριαν Γκραντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και την Παρασκευή θα υποβληθεί σε μαγνητική!

Συναγερμός στον Παναθηναϊκό με Τζέριαν Γκραντ!

Ο πολύπειρος Αμερικανός γκαρντ του τριφυλλιού, δεν αγωνίστηκε στο ματς με την Άλμπα στο ΟΑΚΑ στο οποίο το τριφύλλι επικράτησε 84-75 κλειδώνοντας τη 2η θέση στη Euroleague.

Όπως αποκάλυψε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, στη συνέντευξη Τύπου, ο Γκραντ, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στο γόνατο και για αυτόν τον λόγο δεν αγωνίστηκε ούτε στη Ρόδο με τον Κολοσσό.

Μάλιστα, ανέφερε ότι ο Γκραντ την Παρασκευή θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του.

Έχουμε ένα πρόβλημα με τον Γκραντ, θα κάνει μαγνητική αύριο. Είναι σημαντικό για μας να έχουμε καλά νέα. Εμένα μου αρέσουν τα παιχνίδια και θέλω η ομάδα μου να παίζει πολλούς αγώνες. Ο Γκραντ έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο, για αυτό δεν έπαιξε και στη Ρόδο. Έχει ενοχλήσεις εδώ και 5-6 παιχνίδια. Έκανε θεραπεία και προπόνηση χθες, για αυτό και δεν έπαιξε πολύ σήμερα. Θα δούμε αύριο», ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν για τον Γκραντ. 

Exit mobile version