ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Καταλήγει σε ενδεκάδα ο Τερίμ

H προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Λαμία ολοκληρώνεται σήμερα και ο Φατίχ Τερίμ, καταλήγει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ματς.

Παναθηναϊκός: Καταλήγει σε ενδεκάδα ο Τερίμ

Στο τελικό της στάδιο μπαίνει σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής, δύσκολης αναμέτρησης με τη Λαμία στη Λεωφόρο για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Oι πράσινοι θα πραγματοποιήσουν σήμερα στο Κορωπί την τελευταία τους προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ο Φατίχ Τερίμ θα ανακοινώσει την αποστολή.

Ο Τούρκος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, με μοναδική απουσία εκείνη του Σένκεφελντ που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, και καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφορικά με την ενδεκάδα ο έμπειρος προπονητής του τριφυλλιού πιθανότατα δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, καθώς η ομάδα ψάχνει… εξάποντο απέναντι στη Λαμία προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά τίτλου.

Η επικρατέστερη ενδεκάδα είναι με τον Ντραγκόφσκι κάτω από τα δοκάρια, τους Γεντβάι και Ακαϊντίν στο κέντρο της άμυνας, ενώ Κώτσιρας και Χουάνκαρ θα βρίσκονται στα άκρα αυτής. Ο Αράο θα είναι μπροστά τους σε ρόλο «σκούπας», με τον Τσέριν να κινείται πιο μπροστά και τον Μπακασέτας να αποτελεί τον… πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού. Ο Παλάσιος θα είναι λογικά δεξιά, ενώ αν αποφασίσει να μην ξεκινήσει τον Αργεντινό, το φαβορί για να τον αντικαταστήσει μοιάζει ο Βέρμπιτς, ενώ αριστερά θα είναι ο Μπερνάρ. Στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Ιωαννίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.