ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πρώτο θετικό νέο για τον Δημήτρη Κόκοτα…

Τι ανέφερε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Πρώτο θετικό νέο για τον Δημήτρη Κόκοτα…

Δεκαέξι ημέρες ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» ύστερα από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη και ύστερα από τις πολύ κρίσιμες πρώτες ημέρες οι γιατροί συνεχίζουν να κάνουν ό,τι μπορούν για να καταφέρει ο τραγουδιστής να αποσωληθωνεί.

Για την κατάστασή του μίλησε στο Live News η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ:

«Του έκαναν τραχειοστομία. Σταθερός είναι. Αυτό μπορούμε να πούμε γιατί και η οικογένεια δεν θέλει να λέμε πολλά πράγματα. Σταδιακά, σιγά-σιγά επειδή είναι άρρωστος της μονάδας, θέλουνε τον χρόνο του», ενώ η ίδια πρόσθεσε σε δηλώσεις της στο Πρωινό «Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι σε καταστολή, παραμένει σταθερός και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Από την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει πάλι η προσπάθεια να τον ξυπνήσουν. Έχουν γίνει δύο προσπάθειες. Αυτό γίνεται πάντα μετά από εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο. Και βάσει των δεδομένων, η ομάδα αποφασίζει και ξεκινάει πάλι να τον ξυπνήσει».

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 9.264 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αδελφή του τραγουδιστή, Έλλη Κόκοτα, μιλώντας στο Live News ανέφερε: «Πάει κάθε μέρα και καλύτερα. Και εμείς περιμένουμε, όπως περιμένετε και εσείς, έχουμε ενημέρωση μόνο από τους γιατρούς. Είναι καλύτερα, κάθε μέρα πάει και καλύτερα. Εμείς περιμένουμε, κάθε μέρα, ώρα-ώρα, μέρα-μέρα. Ο Δημήτρης ήταν υγιέστατος, δεν είχε κανένα θέμα και θα είναι καλά».

Του έκαναν τραχειοστομία» " />

Πηγή: dailymedia.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.