ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ισοπαλία για την Κ19 στον Βόλο

Η Κ19 του Παναθηναϊκού προηγήθηκε δύο φορές, όμως δέχθηκε το τέρμα της ισοφάρισης στο 91'

Παναθηναϊκός: Ισοπαλία για την Κ19 στον Βόλο

Η Κ19 του Παναθηναϊκού πέτυχε δύο γκολ, είχε ένα δοκάρι και ευκαιρίες αλλά δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 91′ και έφυγε με την ισοπαλία (2-2) απ’ τον Βόλο.

Λίγο μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου ο Λάζαρης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ στο 50′ (0-1). Όμως αμέσως μετά (51′) ο ο Βόλος κατόρθωσε να ισοφαρίσει (1-1). Το Τριφύλλι κυνήγησε ένα δεύτερο γκολ κι αφού είχε δοκάρι στο 60′ με τον Μπεβάρδο, πέτυχε το 2-1 ξανά με τον Λάζαρη, ο οποίος έφτασε τα 17 τέρματα στο εφετινό πρωτάθλημα!

Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία στο 81′ για να τελειώσει το παιχνίδι με ευκαιρία του Σπαθάρη, αλλά τελικά ο Βόλος έφτασε στην ισοφάριση στο 91′ διαμορφώνοντας το 2-2.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.197 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βόλος: Καλαμπούκας, Λυκουρίνος, Σακελλάρης, Αλεξιάδης, Χαβαλές, Θεοχάρης, Βαϊνόπουλος, Τζαφέρι, Καφετζή, Νταϊλάνι, Λεγκίσι.

Παναθηναϊκός: Κοντογιώργης, Σκαρλατίδης (65′ Κοκκάκης), Διαμαντής, Λιναρδάκης, Νικολετόπουλος, Μπεβάρδος, Λιατίφης, Μπρέγκου (83′ Τακεσιάν), Ρομάνο, Νότας (65′ Σπαθάρης), Λάζαρης (80′ Καραγκούνης).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.