Ποδόσφαιρο

Προπαγάνδα STOP: Η απάντηση του Φώτη Ιωαννίδη θα δοθεί στο γήπεδο

Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη συνδέθηκε με ιστορίες για αγρίους, αλλά η προπαγάνδα κατέρρευσε σαν... χάρτινος πύργος.

Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη συνδέθηκε με ιστορίες για αγρίους, αλλά η προπαγάνδα κατέρρευσε σαν… χάρτινος πύργος.

Μόλις βγήκε το δημοσίευμα του dikisports για θετικό ποδοσφαιριστή της Εθνικής σε έλεγχο ντόπινγκ, η… μονταζιέρα έπιασε δουλειά και ο Φώτης Ιωαννίδης συνδέθηκε με απαγορευμένες ουσίες.

Δίχως στοιχεία, χωρίς τσεκάρισμα, ανώνυμοι, αλλά και επώνυμοι λογαριασμοί επιχείρησαν να διασύρουν τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και να σπηλώσουν την υπόληψή του. Βλέπετε, το συγκεκριμένο story ή καλύτερα τα συγκεκριμένα fake news είχαν κάνει την εμφάνισή τους λίγες ημέρες πριν στα social media και κυρίως στο twitter.

Από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε τόσο από τον ΕΟΚΑΝ, όσο και από τον διεθνή οργανισμό ότι και τα δυο δείγματα του Ιωαννίδη ήταν αρνητικά, αποκαταστάθηκε το όνομα του ποδοσφαιριστή και φυσικά η προπαγάνδα που στήθηκε στα social media κατέρρευσε σαν… χάρτινος πύργος. Η δολοφονία χαρακτήρα μέσω διαδικτύου δεν έπιασε τόπο και δε θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Οσο για τον Φώτη Ιωαννίδη, η καλύτερη απάντηση που μπορεί να δώσει στους διαδικτυακούς προπαγανδιστές των social media είναι στο γήπεδο και πουθενά αλλού!

Exit mobile version