ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε περάσει φουρτούνες και τρικυμίες και είμαστε εδώ ζωντανοί»

Όλα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού.

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε περάσει φουρτούνες και τρικυμίες και είμαστε εδώ ζωντανοί»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Παναθηναϊκός έκανε μια καταπληκτική περίοδο και τερμάτισε στην πρώτη θέση και αξίζει να διεκδικεί το πρωτάλημα. Είμαστε πίσω με 2-1 βρισκόμαστε ακόμα με την πλάτη στον τοίχο. Δεν χρειάζονται λόγια, αφήνουμε τους άλλους να μιλάνε και να λένε δίαφορα πράγματα. Έχουμε περάσει φουρτούνες και τρικυμίες και είμαστε εδώ ζωντανοί. Μέχρι να πέσει η τελευταία μπάλα κάτω θα το πιστεύουμε και θα το παλεύουμε. Είχαμε λίγότερα λάθη σήμερα, περιορίσαμε τις απώλειες και μπήκαμε στο παιχνίδι. Έχουμε περάσει πολλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.