ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δυνατό τεστ ενόψει Μακάμπι για το «τριφύλλι»

Το Περιστέρι φιλοξενεί απόψε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του Top 6 της Basket League (20:15, ΕΡΤ3).

Παναθηναϊκός - Περιστέρι: Δυνατό τεστ ενόψει Μακάμπι για το «τριφύλλι»

Οι «πράσινοι» μία εβδομάδα πριν τα πρώτα δύο κρίσιμα παιχνίδια ενάντια στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο ΟΑΚΑ, για τα playoffs της Euroleague, καλούνται να πάρουν μία ακόμα νίκη, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Το «τριφύλλι» μετά τη νίκη του κόντρα στον Ολυμπιακό ουσιαστικά «καθάρισε» την πρώτη θέση στα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά αυτό δεν αρκεί για την ομάδα του Έργκιν Αταμάν, που στοχεύει σε μία ακόμα νίκη απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, προκειμένου να υποδεχτεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία τους Ισραηλινούς σε λίγες ημέρες (Τρίτη και Πέμπτη).

Από την άλλη, το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη υπέγραψε την εξαιρετική του πορεία τη φετινή σεζόν με την πρόκριση στο Final 4 του Basketball Champions League. Είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, ωστόσο θα αγωνιστεί χωρίς άγχος στο ΟΑΚΑ με στόχο να γράψει μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό του.

Αγωνιστικά, ο Έργκιν Αταμάν υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, ωστόσο από τους επτά ξένους ένας θα μείνει εκτός 12άδας.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 40.795 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε πως για το σημερινό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός έχει ορίσει γενική είσοδο με κόστος εισιτηρίου στα 7 ευρώ, ενώ αυτή τη στιγμή λίγα είναι τα εισιτήρια που έχουν απομείνει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.