ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Σαν σήμερα το 2ο αστέρι στη Θεσσαλονίκη – Το ποστάρισμα της ΚΑΕ!

Ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟE έκανε flashback και θυμήθηκε το 2ο αστέρι του στη Θεσσαλονίκη, το οποίο κατέκτησε σαν σήμερα (20/4) πριν από 24 χρόνια.

Παναθηναϊκός: Σαν σήμερα το 2ο αστέρι στη Θεσσαλονίκη - Το ποστάρισμα της ΚΑΕ!

Η «πράσινη» ΚΑΕ ετοίμασε ένα όμορφο βίντεο, με την κατάκτηση του 2ου ευρωπαϊκού τροπαίου στη Θεσσαλονίκη το 2000 κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μάλιστα, στο βίντεο υπάρχει ξεχωριστή αναφορά στον Όντεντ Κάτας. Ο τότε «ήρωας» του «τριφυλλιού» είναι αυτός που θα βρεθεί στον… δρόμο των «πρασίνων» για την επιστροφή στα Final Four, καθώς ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού Aktor είναι πλέον head coach της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

«Thessaloniki, 20/04/2000. The second! Σαν σήμερα, πριν από 24 χρόνια, ο Παναθηναϊκός AKTOR κατακτά τον δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας του, στην Θεσσαλονίκη!», ανέφερε το σχετικό post.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.396 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ 73-67 (36-36)

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τζεντίλε 3, Αλβέρτης 4, Μποντιρόγκα 9, Ρότζερς 4, Ρέμπρατσα 20, Κάτας 17, Φώτσης 9, Μπερκ 7, Κοχ

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Γκέρσον): ΜακΝτόναλντ 11, Σαρπ 5, Χένεφελντ, Χάφμαν 26, Κόμετζις 3, Μπρίσκερ 13, Τζάμσι 3, Σέφερ 6, Σέλεφ, Πόπα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.